Vaša prijava

Uporabite hiter dostop:

 

GRENKE portal za partnerje

Portalu za stranke družbe GRENKE

 

Tukaj smo za Vas

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših storitvah nas kontaktirajte na:

Tel.:        +386 1 582 62 00

Faks:      +386 1 582 62 10

E-pošta: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.si

 

GRENKELEASING d.o.o.

Verovškova ulica 55A
1000 Ljubljana

 

GRENKE blagovna znamka

Podjetja, ki ne izpopolnjujejo svojega poslovanja nimajo dolgoročne prihodnosti. Ideje so najpomembnejši konkurenčni kapital in so v središču vsake močne blagovne znamke. GRENKE ima vedno pogled v prihodnost ter ima za cilj ustvariti pogoje, ki spodbujajo nadaljno rast. Vzpostavitev naše blagovne znamke na evropskem trgu je del te strategije.

 

GRENKE je že sprejel prve korake v to smer. Zahvaljujoč našim strankam, našem zagotavljanju kvalitetnih storitev lizinga, faktoringa in bančnih storitev ter s širitvijo po celotni Evropi, smo pripravili temelje za še večji uspeh v prihodnosti. To pomeni, da se vizija nadaljuje.

Naš cilj jepostati močna evropska blagovna znamka.

 

Smo na dobri poti k prevzemu edinstvenega položaja na evropskem trgu: želimo postati gonilna sila v našem segmentu in postati vodilni ponudnik finančnih storitev za majhna in srednja podjetja. Kot specialist za finančne storitve si nenehno prizadevamo, da naše stranke pridobijo še popolnejše razumevanje sistema, ter da se zagotovi popolna ponudba storitev odlične kakovosti.

 

GRENKE uživa velik ugled med partnerji in strankami. Že več desetletij so del naše družbe in njenih storitev trdne vrednote, ki izstopajo nadkonkurenco. Strankam nudimo odlično ponudbo, uporabniku prijazne procese, odlično osebno svetovanje in pomoč, odlične pogoje, ter našo široko mrežo poslovalnic po vsej Evropi. Skupina GRENKE združuje strokovno znanje, blizek stik s svojimi strankami in ima strokovno znanje in vire, ki zagotavljajo popolno zadovoljstvo.

 

Kombinacija teh uspešnih dejavnikov: privlačna ponudba, jasno opredeljena ciljna skupina, vodilni položaj na trgu in močne vrednote - nas naredijo edinstvene. Naš cilj je vpeljati te dejavnike v odnose z našimi delničarji, partnerji in strankami, v želji da so v korist le teh.

 

Prisotnost na trgu in blizek odnos z našimi strankami je in bo ostal ključni vidik naše znamke.