Vaša prijava

Uporabite hiter dostop:

 

GRENKE portal za partnerje

Portalu za stranke družbe GRENKE

 

Tukaj smo za Vas

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših storitvah nas kontaktirajte na:

Tel.:        +386 1 582 62 00

Faks:      +386 1 582 62 10

E-pošta: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.si

 

GRENKELEASING d.o.o.

Verovškova ulica 55A
1000 Ljubljana

 

Zaupanje v izkušnje : GRENKE

GRENKE zgodba se je začela v nemškem mestu Baden-Baden. Wolfgang Grenke je videl neizkoriščen trg lizinga elektronske opreme ter ustanovil svoje podjetje leta 1978. Od takrat smo zrasli v skupino družb, ki nudijo lizing, faktoring, ter bančne storitve na evropskem tržišču.


Leasing ostaja naša osnovna dejavnost. GRENKE je vodilni na trgu small ticket lizinga financiranja elektronske opreme.
Razlog za to je preprost. Vemo kaj je pomembno za majhna in srednje velika podjetja: osebno svetovanje in pomoč, posebej prilagojene finančne storitve ,ter poenostavljeni procesi nam omogočajo odlično upravljanje celotnega sistema.
Ta temeljna prepričanja navdihujejo naše podjetje že od svojega začetka, so naše konkurenčne prednosti in bodo še naprej spremljali GRENKE skupino v prihodnosti.
Za lizing, bančne storitve ali faktoring - smo zavezani k podpori srednje velikih podjetij.

 

Banka za majhna in srednja podjetja

V povezavi s filozofijo GRENKE skupine je GRENKE BANK AG finančni partner za majhna in srednje velika podjetja. To nam omogoča, da ponujamo finančno podporo našim strankam.

 

Faktoring

Osredotočenost GRENKE na small-ticket faktoring je še eden ključnih vidikov našega poslanstva kjer želimo nuditi podporo majhnim in srednje velikim podjetjem.
Ta sektor je večinoma zanemarjen s strani naših konkurentov, saj nimajo sistemov potrebnih za zagotavljanje storitev. Jedro GRENKE kompetenc, ki so ključnega pomena pri faktoringu je uvajanje učinkovitih lastniških sistemov, hiter odziv, strankam prijazen postopek ter osebno svetovanje.