Vaša prijava

Uporabite hiter dostop:

 

GRENKE portal za partnerje

Portalu za stranke družbe GRENKE

 

Tukaj smo za Vas

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših storitvah nas kontaktirajte na:

Tel.:        +386 1 582 62 00

Faks:      +386 1 582 62 10

E-pošta: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.si

 

GRENKELEASING d.o.o.

Verovškova ulica 55A
1000 Ljubljana

 

Ko vizija postane resničnost

Podjetniki -  vizionarji. Leta 1978 je Wolfgang Grenke spoznal, da obstaja tržišče za lizing elektronske opreme, ki je še popolnoma neraziskano. To ga je izzvalo, da ustanovi podjetje GRENKE v nemškem mestu Baden-Baden. To je bil začetek zgodbe o uspehu, z veliko odprtih priložnosti ki so sledile.


V prvem letu je skupaj z dvemi zaposlenimi sklenil poslovanje z 21 trgovci - partnerji. Podpisali so 198 lizinških pogodb s strankami. Očitno je bilo, da je "small ticket" lizing IT opreme bil trg z veliko potenciala za uspeh.


V letu 1990 je bilo GRENKE eno izmed prvih lizing podjetij, ki se je uveljavilo v vzhodnem Berlinu. V prihajajočih 6 letih so ustanovili 8 podružnic v Nemčiji ter prvo podjetje v Avstriji. GRENKE sedaj deluje tudi v Švici, Franciji, Italiji in ostalih državah po Evropi.


GRENKE je postal javna delniška družba v letu 1997, od leta 2000 kotira na borzi in od leta 2003 je zastopana v indexu SDAX. Skozi ves ta razvoj je organizacija ostala zvesta svoji prvotni filozofiji in strateškemu konceptu.

 

Dolgoročna ocena družbe je BBB+ , s stabilnimi obeti, ter kratkoročno oceno A2. To je ostalo nespremenjeno od leta 2003. Poudarja stabilnost našega poslovnega modela ter trajnosten uspeh naše strategije.