• Nova obljuba podjetja je »Hitro«. Pospešeno. Financiranje.«
  • Rešitve poslovnega najema nudijo prodajalcem in strankam svobodo, ki jo potrebujejo za razvijanje podjetniških idej.

 

– S tem novim profilom blagovne znamke se podjetje GRENKE osredotoča na preizkušene in preverjene koncepte ter izvaja svojo misijo kombiniranja inovativnih rešitev za poslovni najem s hitrostjo, zaupanjem in trajnim podjetništvom. Zaradi sveže zasnove, sodobne komunikacije in jasne usmeritve v storitve, osredotočene na stranke, podjetje GRENKE odstopa od konkurence – in ne le na svoji spletni strani. Na ta način se strokovnjak za poslovni najem pripravlja za dinamične razvoje na področju digitalizacije in avtomatizacije.

: ‘Naša obljuba glede nove blagovne znamke »Hitro«. Pospešeno. Finance.« v središče pozornosti postavlja dodano vrednost naše stranke. Pri podjetju GRENKE lahko partnerji in srednje velika podjetja najdejo vse kar potrebujejo za pokrivanje njihovih potreb glede financiranja – v celotnem razponu različnih situacij. To pomeni, da lahko se bolj kot kadar koli prej izkoristijo rešitve podjetja GRENKE.’

Na novi spletni strani lahko prodajalci in potencialne stranke najdejo rešitve, ki so natančno prilagojene izzivom, s katerimi se soočajo. Zato je podjetje GRENKE razvilo običajne scenarije uporabe, ki se učinkovito ukvarjajo s specifičnimi potrebami različnih ciljnih skupin, na primer izmed . Kljub učinkovitosti digitalnih rešitev strokovnjak za poslovni najem še naprej poudarja vrednosti bližnjih odnosov. To ne koristi samo poslovnim partnerjem, strankam in zaposlenim, ampak tudi delničarjem in vlagateljem.

 

Iskanje podjetniškega duha

Najbolj pomemben element pri ponovni usmeritvi blagovne znamke je podjetniški duh. Podjetje GRENKE je že dolga leta pravi poslovni partner ko gre za osebna posvetovanja, hitro in enostavno obdelavo financ ter podpiranje podjetniške rasti. In to oblikuje osnovo za ponovno lansiranje blagovne znamke podjetja.

Cilj za prihodnost je, da bi podjetnikom še bolj olajšali uresničevanje njihovih idej v praksi – brez tega, da bi bili v skrbeh zaradi zapletenega financiranja. Za to bo poskrbelo podjetje GRENKE. Stranke se lahko osredotočijo za uresničevanje idej – ne glede na to, v katerih industriji so dejavni.