Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Podjetje GRENKE za proizvodnjo

Globalizacija, digitalizacija in industrija 4.0 – uspeh vašega podjetja je odvisen od strateških odločitev in hitrih dejanj. Vso svobodo za rast, ki jo želite in potrebujete, vam ponujajo prilagojene rešitve financiranja podjetja GRENKE. 

Nova tehnologija ustvarja nove trge. Hiter napredek in drastične spremembe v načinu življenja kličejo po razvoju. Nove rešitve za mobilnost, ustvarjanje energije, oblikovanje produktov in deljenje informacij. S kakšnimi izzivi se sooča vaše podjetje? 

Ne glede na to, ali želite optimizirati svojo proizvodnjo, izboljšati povezavo med podružnicami, ali izboljšati uporabniško izkušnjo – inovacije so vedno povezane s finančnimi tveganji. Podjetje GRENKE raste z vami. Naše rešitve so lahko globalne in prilagojene vašim potrebam in željam. Skupaj z vami strmimo v dolgoletno tesno poslovno sodelovanje.

Specializirani za raznolikost

Ne glede na to ali gre za mehanski inženiring ali kemično industrijo – naši finančni svetovalci so seznanjeni z raznolikimi zahtevami in izzivi vaše industrije. Skupaj z vami bodo poiskali pravo rešitev za vaše potrebe financiranja, ko gre za poslovni najem opreme.

Katera vrsta poslovnega najema je primerna za vas?

Preizkusite zdaj! Vprašanje Rezultat

S pomočjo treh korakov do vaše rešitve poslovnega najema

Na voljo so različne vrste poslovnega najema, ki temeljijo na vaših investicijskih potrebah. Opravite test spodaj in poiščite vašo rešitev.

Investicije večkratletno?

Redno investirate v različno vrsto opreme za vaše podjetje?

Ali vam podpisovanje pogodbene dokumentacije vzame veliko časa?

Prava izbira poslovnega najema za vas je krovna pogodba poslovnega najema.

Ste tik pred investicjo v vašo obstoječo IT infrastrukturo? Vam višina investicije predstavlja izziv?

S krovno pogodbo poslovnega najema vam omogočimo možnost sklepanja večjega števila posamičnih pogodb glede na vaše potrebe in želje.

Z veseljem vam bomo svetovali, pokličite nas.

Prava možnost poslovnega najema za vas je Classic lease.

Iščete fiksne obroke, ki vam omogočajo gotovost glede vaših naložbenih načrtov, vendar pa bi obenem radi ostali prilagodljivi. Ne iščite naprej, Classic lease podjetja GRENKE je rešitev za vas – potrebujete natančno to. Z veseljem vam bomo svetovali – obrnite se na nas.

Preizkusite zdaj!
Da
Ne

Kakšni so vaši načrti?

Za uspešno proizvodnjo in poslovanje

Načrtovana likvidnost je nujna, če želite vlagati v svoje podjetje. Tisto, česar si ne želite, je finančni primanjkljaj po večji investiciji. Rešitev vam ponuja GRENKE, v obliki poslovnega najema opreme.

Da bi ostali v prednosti

Učinkovita proizvodnja je tisto, kar vam pomaga zagotoviti konkurenčen položaj na trgu. Tako stroje kot opremo je potrebno posodabljati in nadgrajevati. Ohranitev položaja na trgu zahteva finančno prilagodljivost. In natančno to vam nudi krovna pogodba poslovnega najema, ki vam pomaga pri financiranju inovacije ter ohranjanju uspešne proizvodnje.

Uredite svoje finance

Imate redne stroške za surovine, storitve in razvoj, ki jih pogosto plačujete vnaprej? Večina podjetij nima finančnih sredstev za investicijo v vrhunsko opremo. S poslovnim najemom si omogočite svobodo, ki jo potrebujete, namesto da bi kupili opremo.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vašemu podjetju lahko pomagamo rasti, tako da zagotovimo finančno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.