Podjetje GRENKE, partner v zdravstvu

Ne gre le za zavezanost do vaših pacientov – gre za zdrave finančne odločitve vaše zasebne ali javne prakse, klinike, bolnice ali negovalne ustanove. Podjetje GRENKE ima pravi recept za financiranje opreme in obvladovanje likvidnosti.

Večina ustanov v javnem zdravstvenem sektorju je podvržena Zakonu o javnih naročilih. Je tudi vaša finančna svoboda izjemno omejena? Se tudi vi istočasno soočate s precejšnjim pritiskom za dobičkonosno poslovanje?

Podjetje GRENKE vam z najemom opreme omogoča kot izkušen poslovni partner zdravstvene industrije stabilizacijo vašega denarnega toka. Slednja vam zagotavlja, da se v celoti osredotočite na opravljanje zdravstvenega in negovalnega dela. Skupaj bomo našli prilagojeno rešitev za vaše poslovne izzive in vašo rast.

Enakovredno partnerstvo

Demografske spremembe in hitri napredki pristopov zdravljenj ter zdravil postavljajo zdravstvo med najpomembnejše sektorje prihodnosti. Istočasno pa se povečujejo na področju javnega, kot tudi zasebnega zdravstva, pritiski glede inovacij in učinkovitosti. V razponu je tudi povpraševanje za strokovno finančno svetovanje za zasebne zdravstvene prakse, klinike, bolnišnice in negovalne ustanove. Prav zato smo tu mi. Stopite v kontakt z nami.

Katera vrsta poslovnega najema je primerna za vas?

Preizkusite zdaj! Vprašanje Rezultat

S pomočjo treh korakov do vaše rešitve poslovnega najema

Na voljo so različne vrste poslovnega najema, ki temeljijo na vaših investicijskih potrebah. Opravite test spodaj in poiščite vašo rešitev.

Investicije večkratletno?

Redno investirate v različno vrsto opreme za vaše podjetje?

Ali vam podpisovanje pogodbene dokumentacije vzame veliko časa?

Prava izbira poslovnega najema za vas je krovna pogodba poslovnega najema.

Ste tik pred investicjo v vašo obstoječo IT infrastrukturo? Vam višina investicije predstavlja izziv?

S krovno pogodbo poslovnega najema vam omogočimo možnost sklepanja večjega števila posamičnih pogodb glede na vaše potrebe in želje.

Z veseljem vam bomo svetovali, pokličite nas.

Prava možnost poslovnega najema za vas je Classic lease.

Iščete fiksne obroke, ki vam omogočajo gotovost glede vaših naložbenih načrtov, vendar pa bi obenem radi ostali prilagodljivi. Ne iščite naprej, Classic lease podjetja GRENKE je rešitev za vas – potrebujete natančno to. Z veseljem vam bomo svetovali – obrnite se na nas.

Preizkusite zdaj!
Da
Ne

Rešitve po meri

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Preprosto in hitro

Bolj priročno, bolj učinkovito, bolj povezano – podjetje GRENKE vam lahko pomaga pri posodobitvi bolnišnice ali vaše zasebne prakse. Ostanite v stiku z najnovejšo tehnologijo. Zakaj bi najeli le novo IT-opremo, ampak tudi vrhunsko medicinsko opremo?

V koraku s časom z najboljšo opremo

Vrhunska diagnostična in zdravstvena oprema predstavlja za vašo ustanovo poslovno prednost, saj lahko pacientom nudite učinkovito in udobno izkušnjo. Krovna pogodba poslovnega najema vam zagotavlja, da je vaša praksa vedno opremljena z najnovejšo tehnologijo.

Naj se vaši pacienti počutijo kot doma

Imate uspešno zobozdravstveno prakso in želite posodobiti vaše prostore? Prijetno okolje je ključno, da se pacienti počutijo udobno. Poslovni najem vam zagotavlja vrhunsko opremo in vam omogoča lažje načrtovanje stroškov.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vaši zdravstveni ustanovi lahko pomagamo rasti, tako da zagotovimo finančno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.