GRENKE ZA PONUDNIKE STORITEV

Podjetja se soočajo z različnim izzivi v svojem poslovanju. Z vstopom  na nove trge, vpeljavo novih tehnologij in soočanjem s potrebami strank, iščejo različne rešitve na finančnem področju.

Ste lastnik podjetja, ki vodi in nudi storitve na področju turizma in želite investirati  v opremo novih poslovnih prostorov? Se ukvarjate z digitalno agencijo in vam tovrstna IT-oprema ne zadosti več obstoječih potreb? Ste tik pred otvoritvijo novega fitness studia z najnaprednejšo opremo? Ne glede na to, kaj ponujate, osredotočenost na stranko je vedno na prvem mestu.

Ponujamo vam rešitve, ki so enostavne in prilagodljive in vam tako nudijo vso svobodo, ki jo potrebujete pri vaših odločitvah.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Osredotočenost na stranke

Zakaj bi se odločili za naše rešitve? Odgovor je enostaven: Naše rešitve so naše storitve. Že od leta 1978.

Zavedamo se pomemembnosti hitrih odločitev in potreb naših strank. Rast, skupaj z njimi, nam predstavlja ključ do skupnega uspeha. To je enkraten občutek. Stopite v kontakt z nami in nam predstavite vaše ideje.

Katera vrsta poslovnega najema je primerna za vas?

Preizkusite zdaj! Vprašanje Rezultat

S pomočjo treh korakov do vaše rešitve poslovnega najema

Na voljo so različne vrste poslovnega najema, ki temeljijo na vaših investicijskih potrebah. Opravite test spodaj in poiščite vašo rešitev.

Investicije večkratletno?

Redno investirate v različno vrsto opreme za vaše podjetje?

Ali vam podpisovanje pogodbene dokumentacije vzame veliko časa?

Prava izbira poslovnega najema za vas je krovna pogodba poslovnega najema.

Ste tik pred investicjo v vašo obstoječo IT infrastrukturo? Vam višina investicije predstavlja izziv?

S krovno pogodbo poslovnega najema vam omogočimo možnost sklepanja večjega števila posamičnih pogodb glede na vaše potrebe in želje.

Z veseljem vam bomo svetovali, pokličite nas.

Prava možnost poslovnega najema za vas je Classic lease.

Iščete fiksne obroke, ki vam omogočajo gotovost glede vaših naložbenih načrtov, vendar pa bi obenem radi ostali prilagodljivi. Ne iščite naprej, Classic lease podjetja GRENKE je rešitev za vas – potrebujete natančno to. Z veseljem vam bomo svetovali – obrnite se na nas.

Preizkusite zdaj!
Da
Ne

Kakšni so vaši načrti?

Popolna opremljenost

Strežniki, prenosni računalniki ali sodobna programska oprema – oprema, ki je ni potrebno kupovati ves čas. Odločite se za najem le-te. Enostavno in hitro.

Naj vam rast podjetja predstavlja konkurenčno prednost pred drugimi in veliko zavdovoljstvo pri zadovoljevanju potreb strank. Z uporabo najsodobnejše opreme.

Razmišljajte na veliko, rastite na veliko

Če imate velike načrte, naj vas pri tem ne ovirajo finančne skrbi. Omogočite si svobodo, ki jo potrebujete za izvedbo pomembnih naložb. Izberite krovno pogodbo poslovnega najema podjetja GRENKE in izvedite poslovni najem svoje sanjske opreme po prednostnih pogojih.

Odzovite se na nove razvoje

Napovedovanje prihodnosti je morda nemogoče, ne pa tudi primerno odzivanje na tisto, kar vam prihodnost prinaša. Zagotovite, da imate vedno vrhunsko tehnologijo – ne glede na to, ali gre za novo delo ali nove zahteve strank. Izvedite poslovni najem najsodobnejše IT-opreme, avdiovizualne opreme in še marsičesa s pomočjo pogodbe o poslovnem najemu.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vašemu podjetju lahko pomagamo rasti, tako da zagotovimo finančno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.