Linija integritete podjetja GRENKE

Skladnost z zakonskimi uredbami in notranjimi pravili je prednostna naloga pri podjetju GRENKE. V ta namen smo vzpostavili linijo integritete za sistem etične integritete podjetja GRENKE.

Samo z upoštevanjem pravil in standardov se lahko izognemo škodi za naše podjetje, naše zaposlene in poslovne partnerje. Zato je potrebno neprimerno vedenje zaznati v njegovi zgodnji fazi. V ta namen smo vzpostavili linijo integritete za sistem etične integritete podjetja GRENKE.

 

S tem novim sistemom lahko namige glede kršitev preiskujemo na pravičen in primeren način tako za podjetje kot za zaposlene. 

 

Etična integriteta zagotavlja najvišjo stopnjo zaupnosti, ko govorimo o obdelavi namigov. Poleg tega pozornost namenjamo pravičnosti – tako pri ravnanju s prijavitelji, kot z zaposlenimi, na katere se obtožba nanaša.

info

Linija integritete za sistem etične integritete podjetja GRENKE

Če opazite konkretne indikacije kršitev pravil ali pravil v zvezi s Skupino GRENKE, se lahko obrnete na linijo integritete podjetja GRENKE.

 

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Ne pozabite, da iz pravnih razlogov sistem etične integritete podjetja GRENKE prijave ne more obdelati brez zadostnih konkretnih dokazov.

 

Pri uporabi linije integritete sistema etične integritete podjetja GRENKE je potrebno upoštevati za državo značilne pravne zahteve. Če lokalne prave zahteve to dovoljujejo, so možne tudi anonimne reference.