Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Smo izkušeni postavljalci trendov

Ste prepričani, da ste res dobri pri svojem delu? To radi vidimo.

Kot izkušeni vodja imate zagotovo razgibano karierno preteklost. Vendar pa to ne pomeni, da želite spati na svojih lovorikah. Ravno nasprotno. Iščete nov izziv, kjer lahko uveljavite lastne ideje in navdahnete nov zagon? Takšen odnos želimo videti. Je povezan s kulturo, za katero se trudimo v našem podjetju. Veselimo se priložnosti za uspeh in nadaljnjo skupno rast z vami.

Naše stranke so podjetniki. In mi delujemo na enak način kot oni.

Ravno to je duh, ki ga želimo videti v naših zaposlenih. Za našo vodstveno ekipo iščemo zaposlene, ki si želijo skupaj z nami ideje pretvoriti v resničnost. Za njihov osebni in naš skupni uspeh.

»Srečo imam, da je moj poklic tudi moj konjiček.«

// MICHAEL PARSIEGLA-AMATO, podpredsednik

Sprememba kot gonilna sila kariere

Podjetje GRENKE je zelo inovativno podjetje. Ves čas se pojavljajo novi izzivi. To včasih pomeni, da morate delati stvari, ki jih še nikoli niste. Tega si morate želeti – in ne le kot vodja. Vendar morate imeti pravo pripravljeno, saj podjetje GRENKE svojim zaposlenim ponuja fantastične možnosti. Ampak ne ponujajo vsa podjetja enako? Morda. Vendar mi povzemamo to trditev. Sam sem eden najboljših primerov tega. Sem usposobljen tesar in sem se podjetju GRENKE pridružil leta 2001 kot administrator za poslovne najeme. Generalni direktor sem od leta 2014 in imam kot podpredsednik od leta 2018 tudi mednarodno odgovornost.

Skupna točka, ki si jo delijo naši zaposleni, je podjetništvo.

Podjetništvo je del naše korporativne kulture – in zato iščemo zaposlene, ki razmišljajo na enak način kot mi. Ljudi, ki ne želijo samo opravljati svojega dela, ampak se želijo aktivno vključevati v poslovanje. Tako, da lahko skupaj rastemo, tako osebno kot poslovno.

Zakaj je delo pri podjetju GRENKE tako posebno

Potrebujete pravo okolje za uspešno upravljanje ekip in zahtevnih projektov. Podjetje GRENKE vam lahko ponudi optimalne delovne pogoje.

Verjamemo v veliko količino svobode pri odločanju in jasno določena območja odgovornosti. Nenazadnje, kot podjetnik lahko razmišljate samo, če vam je omogočena svoboda za takšno početje.

Ko gre za rešitve, ne razmišljamo znotraj okvirov. In ni togih struktur v naših postopkih.

Smo globalni igralec in svojim vodjem dajemo mednarodne priložnosti, kjer se lahko dokažete.

Omogočanje, da se lahko dodatno osebno razvijate in rastete skupaj z našim poslovnim uspehom, je del in ključ naše korporativne kulture.

Verjamemo v veliko količino svobode pri odločanju in jasno določena območja odgovornosti. Nenazadnje, kot podjetnik lahko razmišljate samo, če vam je omogočena svoboda za takšno početje.

Ko gre za rešitve, ne razmišljamo znotraj okvirov. In ni togih struktur v naših postopkih.

Smo globalni igralec in svojim vodjem dajemo mednarodne priložnosti, kjer se lahko dokažete.

Omogočanje, da se lahko dodatno osebno razvijate in rastete skupaj z našim poslovnim uspehom, je del in ključ naše korporativne kulture.

Zakaj svojo kariero nadaljevati pri podjetju GRENKE

Skrbno morate razmisliti, kje boste naredili naslednji karierni korak kot izkušen vodja. Priporočamo podjetje, ki stalno raste in ima sodobno korporativno filozofijo, ki temelji na uspehu. GRENKE.

Priložnosti, ki jih ponujamo

Samoumevno je, da vam kot uspešno podjetje lahko ponudimo zanimive zaposlitvene možnosti, mednarodno delovanje in privlačne pogoje. Vendar pa je naš način dela precej drugačen. Podobno kot pri podjetnikih. Dajemo vam veliko svobode, vključno z odgovornostjo za neodvisno sprejemanje odločitev ter pomočjo pri oblikovanju strateških ciljev. Vendar pa vam predajamo tudi veliko odgovornosti – za proračune, ljudi in zagotavljanje, da bo naše podjetje pripravljeno na prihodnost. Ljudje, katerim se ta način dela zdi privlačen, so pri podjetju GRENKE dobrodošli. Imeli bodo velik razpon odgovornosti, ko bodo pomagali oblikovati naše podjetje in pustili svoj pečat.

Katero področje vam je všeč?

Kot mednarodni strokovnjak za financiranje vam lahko ponudimo zanimive zaposlitvene priložnosti in izzive na naših ključnih področjih strokovnosti.

Smo zbudili vaše zanimanje?

Iščete okolje, ki vam omogoča razvoj? Če je temu tako, ste prišli na pravo mesto. Oglejte si naša prosta delovna mesta in najdite položaj, ki je najbolj primeren za vas.

Kaj bi še radi vedeli? Na voljo smo vam.

Če imate dodatna vprašanja glede dela pri podjetju GRENKE, vam bomo z veseljem osebno svetovali. Enostavno stopite v stik z našo ekipo oddelka za človeške vire za pridobivanje talentov oz. nam pišite prek kontaktnega obrazca.

Henrietta Katona

Vodja oddelka za človeške vire AUT, HU, SI, HR
E-pošta: [email protected]

Več o nas

Skupina GRENKE

Naše rešitve strankam po vsem svetu pomagajo pri razvoju njihovega poslovanja, natančno na način, ki ga izberejo sami. Po potrebi jim nudimo finančno svobodo in jim omogočimo, da zavzamejo trg in stranke z novimi idejami. Za več informacij kliknite povezavo.

Dogodki

Kot uspešno podjetje vedno iščemo kandidate, ki želijo rasti z nami. Osebno se lahko srečamo na številnih poklicnih in kariernih sejmih. Kliknite povezavo za naslednje načrtovane dogodke.