GRENKE za samostojne podjetnike

Rešitve, ki jih ponujamo, prilagodimo vašim željam, potrebam in finančnim zmožnostim. Kot finančni partner vam pomagamo pri uresničevanju vaših dolgoročnih investicijskih načrtov.

PODPORA, KI JO POTREBUJETE

Za samostojne podjetnike je vsaka naložba priložnost in izziv, skupaj v enem. V vas želimo vzbuditi pogum, da boste verjeli v svoje ideje in jih uresničili. 

Vi ponudite ideje, mi omogočimo financiranje.

Želite vlagati v osnovna sredstva in razvoj? Želite ohranjati konkurenčnost na trgu? Pri podjetju GRENKE se zavedamo vaše odgovornosti. Pri poslovanju so finančna sredstva izjemnega pomena. Z našimi rešitvami vam zagotavljamo vašo likvidnost, ki vam omogoča stabilnost poslovanja skozi daljši čas.

PREDNOSTI ZA VAŠE PODJETJE

Osebno

Prilagojeno

Preprosto

Prilagodljivo

Osebno

Prilagojeno

Preprosto

Prilagodljivo

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vašemu podjetju lahko pomagamo rasti tako, da zagotovimo finančno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Izkušnje gradijo zaupanje

Podjetje GRENKE vam omogoča svobodo, ki jo potrebujete za sprostitev svojega podjetniškega duha. Vse prilagojeno po meri in po ugodnih pogojih.

Vaš poslovni partner za SME

Z vami že od leta 1978.

 

Kot mednarodni strokovnjak za financiranje vam ponujamo rešitve z najvišjo stopnjo prilagodljivosti in varnosti v načrtovanju.

Industrija, maloprodaja, področje zdravstva ali storitveni sektor. Naše izkušnje so vam vedno na voljo.

NAŠI PRODUKTI

S temi odličnimi storitvami omogočamo napredovanje vašega poslovanja: