Podjetje GRENKE za obrti

Ne glede na to, ali ste ključavničar, pleskar ali monter – kot obrtnik potrebujete rešitve, ki skrajšujejo vaše delovne ure in finančne skrbi. Rešitve, ki jih lahko ponudi podjetje GRENKE.

Ne glede na razlike v profilih dela, ki se pojavljajo v obrtni industriji, imajo vsi profili podobne zahteve s komercialnega vidika. Ta vidik je še vedno del stvari, vendar pa bi moral v idealnem svetu poskrbeti zase v ozadju, brez vmešavanja v jedrno poslovanje. Podjetje GRENKE vas lahko glede tega resnično razbremeni.

Nudimo podporo v obliki prilagojenih rešitev poslovnega najema, tako da se lahko ladjedelci v celoti osredotočijo na oblikovanje popolne kobilice, notranji oblikovalci lahko svojo pozornost posvetijo trendom opremljanja, ortopedski tehniki pa lahko svoj čas namenijo zagotavljanju optimalne ergonomike. In naše storitve finančnega posvetovanja so prilagojene vaši obrti. Ker svoje poslovanje poznamo tako dobro, kot vi poznate svoje. 

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Zagotavljanje, da vaša obrt prinaša tudi dobiček

Vaša obrt je dejansko lahko vaše poslanstvo. Vendar ne glede na to, kako zadovoljujoče je lahko to delo, ne bo nikoli prineslo uspeha, če ne zaslužite denarja. Tukaj smo, da bi vam pomagali pri iskanju načina vlaganja v vaše poslovanje brez prevelike obremenitve na vaše finančno stanje. Eden teh načinov je poslovni najem orodij – s prilagojenim finančnim posvetovanjem glede obrti in ustreznih produktov.

Katera vrsta poslovnega najema je primerna za vas?

Preizkusite zdaj! Vprašanje Rezultat

S pomočjo treh korakov do vaše rešitve poslovnega najema

Na voljo so različne vrste poslovnega najema, ki temeljijo na vaših investicijskih potrebah. Opravite test spodaj in poiščite vašo rešitev.

Investicije večkratletno?

Redno investirate v različno vrsto opreme za vaše podjetje?

Ali vam podpisovanje pogodbene dokumentacije vzame veliko časa?

Prava izbira poslovnega najema za vas je krovna pogodba poslovnega najema.

Ste tik pred investicjo v vašo obstoječo IT infrastrukturo? Vam višina investicije predstavlja izziv?

S krovno pogodbo poslovnega najema vam omogočimo možnost sklepanja večjega števila posamičnih pogodb glede na vaše potrebe in želje.

Z veseljem vam bomo svetovali, pokličite nas.

Prava možnost poslovnega najema za vas je Classic lease.

Iščete fiksne obroke, ki vam omogočajo gotovost glede vaših naložbenih načrtov, vendar pa bi obenem radi ostali prilagodljivi. Ne iščite naprej, Classic lease podjetja GRENKE je rešitev za vas – potrebujete natančno to. Z veseljem vam bomo svetovali – obrnite se na nas.

Preizkusite zdaj!
Da
Ne

Kaj želite storiti?

Financirajte svoj naslednji korak

Že več let vodite lastno delavnico in si želite rasti? Če ne želite prehitro doseči svoje finančne omejitve, enostavno najemite delavniška orodja, stroje in še več s pomočjo podjetja GRENKE.

Ko vaša panoga ponovno odkriva samo sebe

Delate v panogi električnega inženiringa? Ali v drugi panogi s podobno kratkimi inovacijskimi cikli? Krovna pogodba poslovnega najema je vaša popolna možnost za poslovni najem, če se ne želite stalno soočati s finančnimi ovirami vsakič, ko morate nadgraditi svojo opremo.

Hitrejše financiranje pomeni boljše financiranje

Potrebujete določen kos opreme, da uvedete inovacijo v svoj proizvodni postopek? Classic lease vam omogoča financiranje še bolj kapitalsko intenzivnih naložb in stalno ohranjanje konkurenčnosti.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vašemu podjetju lahko pomagamo rasti, tako da zagotovimo finančno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.