GRENKE za maloprodajo

Si želite ohranjati plačilno sposobnost na kratek in dolgi rok? Spreminjanje nedenarnega premoženja v denar je ključ do uspešnega poslovanja.

Podjetje GRENKE vam nudi hitre rešitve.

Prodaja na debelo in drobno poganja gospodarstvo. Poleg naložb v proizvodnjo in prodajo na debelo in tudi drobno, se razvija tudi veliko manjših podjetij, ki se ukvarjajo z ostalimi dejavnostmi kot so prevoz, skladiščenje in sledenjem, Vse za zadovoljitev strank, ki so vedno na prvem mestu. Pričakovanja strank so velika, od kakovosti do kvalitetne izvedbe in dobave izdelkov, ki jih potrebujejo. S tem p aso povezani stroški, ki lahko omejujejo likvidnost, ki jeključni dejavnih sploh v malih podjetjih, saj so zaslužbki pogosto izjemno nizki.

Podjetje GRENKE ponuja enostavne in prave rešitve mna finančnem področju. Z ustreznimi osebnim finančnim svetovanjem vam pripriavimo ponudbo poslovnega najema, ki je enostavna ter prilagojena za vas.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Ohranjanje poslovanja

Sodelujemo že s številnimi maloprodajnimi podjetji. Od podjetij, ki potrebujejo le nove blagajniške sisteme, do podjetij, ki želijo izboljšati pisarniško komuniciranje.

Z hitrim in enostavnim postopkom uredimo vse potrebno, da vam olajšamo doseganje vašega cilja.

Katera vrsta poslovnega najema je primerna za vas?

Preizkusite zdaj! Vprašanje Rezultat

S pomočjo treh korakov do vaše rešitve poslovnega najema

Na voljo so različne vrste poslovnega najema, ki temeljijo na vaših investicijskih potrebah. Opravite test spodaj in poiščite vašo rešitev.

Investicije večkratletno?

Redno investirate v različno vrsto opreme za vaše podjetje?

Ali vam podpisovanje pogodbene dokumentacije vzame veliko časa?

Prava izbira poslovnega najema za vas je krovna pogodba poslovnega najema.

Ste tik pred investicjo v vašo obstoječo IT infrastrukturo? Vam višina investicije predstavlja izziv?

S krovno pogodbo poslovnega najema vam omogočimo možnost sklepanja večjega števila posamičnih pogodb glede na vaše potrebe in želje.

Z veseljem vam bomo svetovali, pokličite nas.

Prava možnost poslovnega najema za vas je Classic lease.

Iščete fiksne obroke, ki vam omogočajo gotovost glede vaših naložbenih načrtov, vendar pa bi obenem radi ostali prilagodljivi. Ne iščite naprej, Classic lease podjetja GRENKE je rešitev za vas – potrebujete natančno to. Z veseljem vam bomo svetovali – obrnite se na nas.

Preizkusite zdaj!
Da
Ne

Kako oblikovati prihodnost?

Mi nudimo rešitev, vi dosegate cilje

V današnjem poslovnem svetu podjetja vidijo priložnosti v sledenju in celotnem skladiščnem kot tudi logističnem sektorju. Z investiranjem v naprednejšo tehnologijo in uvajanjem avtomatizacije pridobivajo na konkurenčnosti. Za vse to pa so potrebna sredstva in ohranjanje likdvinosti.

Ponujamo vam prilagodljivo rešitev.

.

Ustvarite izkušnje strank

Kaj dela maloprodajo takšno kot je? Predvsem vrtoglav razpon potreb strank in skoraj neskončne zahteve glede pozitivnih izkušenj strank na točki prodaje. Če se odločite za krovno pogodbo poslovnega najema, vam bomo pomagali uresničiti vaše ideje in ohranjati vašo opremo posodobljeno.

POSTANITE DEL SPREMEMBE

Digitalizacija in avtomatizacija radikalno spreminjata in olajšujeta poslovanje v maloprodajni industriji. V to sodi tudi plačevanje. Če strankam želite nuditi enostaven način plačevanja vam najem vrhunskih balgajniških sistemov  omogoča le-to.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

NAŠE STORITVE VAM POMAGAJO RASTI

Vašemu podjetju lahko pomagamo rasti, tako da zagotovimo finnačno stabilnost z ustreznim denarnim tokom in kapitalom. Izvedite več o rešitvah, ki ustrezajo vašim trenutnim poslovnim potrebam.