Skupaj bodimo uspešni. Rastimo skupaj.

Vaše kvalifikacije štejejo, vendar pa je najpomembnejši vaš odnos.

Naš uspeh temelji na dejstvu, da razmišljamo kot naše stranke – kot podjetniki. Zato vedno iščemo zaposlene, ki ne želijo samo delovno mesto, ampak želijo vsak dan delovati kot podjetniki, ne glede na njihovo vlogo. Imate v svoji DNK takšen podjetniški duh? Če je temu tako, bi vam radi ponudili priložnost, da se nam pridružite in rastete skupaj z nami.

Podjetje GRENKE pričakuje veliko – vendar lahko veliko pričakujete tudi vi.

Od naših zaposlenih pričakujemo veliko. Pričakujemo, da s predanostjo delajo na novih rešitvah in inovativnih produktih, da navdušijo stranke z izjemnimi storitvami ter upravljajo občutljive finančne zadeve z največjo mero diskretnosti in strokovnosti. V zameno ponujamo zelo privlačno plačilo, mednarodno delovno okolje in varno prihodnost – delovno mesto, ki vam omogoča tako osebno kot strokovno rast. Omogoča vam tudi svobodo in sposobnosti, ki jih potrebujete za neodvisno sprejemanje odločitev, skupaj z jasno določenimi zahtevami in cilji ter priložnostmi za prevzemanje odgovornosti. Nenazadnje smo mnenja, da je natančno to podjetniško razmišljanje in delovanje.

 

Iščemo zaposlene, ki bi se naši ekipi GRENKE pridružili na vseh raven, od pripravnikov do izkušenih vodij.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Skupna točka, ki si jo delijo naši zaposleni, je podjetništvo.

Podjetništvo je del naše korporativne kulture – in zato iščemo zaposlene, ki razmišljajo na enak način kot mi. Ljudi, ki ne želijo samo opravljati svojega dela, ampak se želijo aktivno vključevati v poslovanje. Tako, da lahko skupaj rastemo, tako osebno kot poslovno.

Kako pomembni ste za nas

Varno delovno mesto v sodobnem okolju, plačilo na osnovi dela in pravična delovna kultura so temelji našega podjetja. Vendar naredimo še veliko več, da lahko poskrbimo za vas.

Mednarodno podjetje

Delo v naših pisarnah po vsem svetu.

Košara s sadjem

Prigrizek, vendar zdrav. Košara s sadjem je vedno na voljo za naše zaposlene.

Službeno vozilo

Nekateri položaji vključujejo službeno vozilo.

Združljivost

Uravnotežite svoje delo in družinsko življenje. Pomagali vam bomo.

Priložnosti za usposabljanje

Z GRENKE Academy prejmete notranje in zunanje usposabljanje.

1 / 5

Katero področje vam je všeč?

Kot mednarodni strokovnjak za poslovni najem vam lahko ponudimo zanimive zaposlitvene priložnosti in izzive na naših ključnih področjih strokovnosti.

Smo zbudili vaše zanimanje?

Iščete okolje, ki vam omogoča razvoj? Če je temu tako, ste prišli na pravo mesto. Oglejte si naša prosta delovna mesta in najdite položaj, ki je najbolj primeren za vas.

Več o nas

Skupina GRENKE

Naše rešitve strankam po vsem svetu pomagajo pri razvoju njihovega poslovanja, natančno na način, ki ga izberejo sami. Po potrebi jim nudimo finančno svobodo in jim omogočimo, da zavzamejo trg in stranke z novimi idejami. Za več informacij kliknite povezavo.

Dogodki

Kot uspešno podjetje vedno iščemo kandidate, ki želijo rasti z nami. Osebno se lahko srečamo na številnih poklicnih in kariernih sejmih. Kliknite povezavo za naslednje načrtovane dogodke.