Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Prednosti za poslovne partnerje

Se želite s strankami pogovoriti o produktih? Kaj če bi lahko govorili o priložnostih, potencialu in idejah? Kako? Enostavno je: postanite poslovni partner podjetja GRENKE.

Ste razmišljali, da bi strankam ponudili več kot samo razpon produktov? Številni prodajalci ponujajo tudi razpon možnosti financiranja. Prednost tega je, da lahko stranke financirajo nabave na način, ki se sklada z njihovimi potrebami. In kaj imate vi od tega? Možnosti financiranja, kot npr. poslovni najem, je mogoče enostavno financirati v vaše obstoječe postopke. Na ta način imate lahko v trenutku pripravljeno pravo nabavno alternativo za vsako stranko. Podpisovanje je tudi hitro, enostavno in digitalno. Z ePodpisom, našim elektronskim podpisom, lahko vaše stranke vse pogodbe podpišejo na spletu.

Z veseljem vam bomo nudili individualne nasvete kot pomoč pri hitri uvedbi vsega tega. Prvi korak je prilagoditev pogojev svojim potrebam. Poleg tega vam je na voljo kontaktna oseba, ki odgovori na vsa vaša vprašanja – tudi na vašem lokalnem območju. Nenazadnje si želimo, da bi bili uspešni.

Vaši izzivi – naše rešitve

Ne glede na industrijo imamo idealno rešitev za vaš.

Podpora v prodaji

Številne stranke poskušajo najti alternative običajnemu nakupovanju. Z našo rešitvijo lahko ponudite poslovni najem in najem.

whitepaper

Vaše potrebe so edinstvene kot tudi naše rešitve

Poslovanje vašega podjetja je specifično. Tu smo za vas.

Manj časa pri administratorju, več časa s stranko.

Pisanje ponudb in sestavljanje pogodb traja – ta čas bi veliko raje porabili za svoje stranke. Imamo popolno rešitev, ki vam omogoča natančno to.

Portal za poslovne partnerje podjetja GRENKE

Naš portal za poslovne partnerje zmanjšuje birokracijo, ki je vključena v obdelavo financiranja. Enostavno izračunajte ponudbe in oddajte zahteve prek spleta. Naš odgovor boste prejeli v nekaj minutah. Potem lahko takoj zaključite pogodbe vaše stranke. Lahko si tudi kadar koli ogledate stanje vaših pogodb kar vam daje več časa za osredotočanje na stvari, ki so dejansko pomembne.

ePodpis

Zjutraj sestavite pogodbo in mi jo podpisano vrnite do kosila. Predobro, da bi bilo resnično? Ne z ePodpisom.

Podpisi, s katerimi prihranite čas in denar

Z ePodpisom lahko prihranite svoj čas in čas svojih strank. Pogodbe je mogoče enostavno podpisati na spletu – ni potrebno izvesti celotnega sestanka, samo zaradi podpisa enega kosa papirja. Izvedite več o ePodpisu in povezanih funkcijah.

Uspeh zahteva močna partnerstva.

Pri našem delu smo si pridobili že ogromno izkušenj. Zato vemo, kaj je pomembno – sklepanje tesnih in dolgoročnih partnerstev.

Z roko v roki z vami

Ko delamo s poslovnimi partnerji, imamo samo en cilj: uspešni odnosi, ki bodo kljubovali zobu časa. Tesno sodelovanje je ključno za doseganje tega cilja.

Vedno smo vam na voljo in pripravljeni, da vam osebno ponudimo potrebna znanja. Nenazadnje lahko skupaj dosežemo več.

Seznanite se z našimi dodatnimi storitvami

Ali jih boste uporabili zase ali jih ponudili svojim strankam je povsem vaša odločitev. Izvedite več o naših dodatnih storitvah.