GRENKE v Sloveniji

Podjetništvo ima pri naš že dolgo tradicijo. Podjetje GRENKE je bilo ustanovljeno v mestu Baden-Baden v Nemčiji, leta 1978. Naša prva podružnica v Sloveniji je bila odprta leta 2010.

Dovolite nam, da vam olajšamo poslovanje

Imate revolucionarno idejo, ki jo je potrebno uresničiti. Rešitve podjetja GRENKE že več kot 40 let ustvarjajo finančno avtonomijo za zagotavljanje poslovnega uspeha - hitro, preprosto in z osebnimi storitvami.

Prilagodljive rešitve za poslovni najem pod eno streho

Velike stvari imajo pogosto skromne začetke. Vse kar je potrebno, je to, da imajo ljudje zaupanje in finančno svobodo za inovacije.

Pri podjetju GRENKE smo stoodstotni podjetniki. Zato želimo biti drzni in tudi našim strankam omogočati delo. Ne glede na to, ali želite najeti visoko zmogljivo IT-opremo ali celotno pisarniško opremo, vam lahko GRENKE Slovenija omogoči vse to in še več. Namensko upravljanje številnih majhnih pogodb je naša posebnost. Postopku dajemo oseben dotik, skupaj z enakim podjetniškim duhom, za katerega vemo, da poganja tudi vas.

Skozi leta nas je naš moto – »Hitro. Pospešeno. Financiranje.« – pretvoril v enega vodilnih ponudnikov na našem področju. Vendar pa nas to nikakor ne zaustavlja pri zavzetem delu za oblikovanje novih rešitev za pomoč našim strankam.

GRENKE Slovenija v številkah*

Ne glede na to kje ste, GRENKE Slovenija je vaš lokalni partner. Številke govorijo same zase:

1
Podjetje: GRENKE je strokovnjak za poslovni najem
1
Podružnica v Sloveniji
2010
Podjetje GRENKE je ustanovljeno v Ljubljani, v Sloveniji*
9
Zaposleni v Sloveniji

* Od 31. decembra 2023

Podjetje GRENKE v vaši bližini

Zelo enostavno nas je najti. Izberite svojo državo, vnesite lokacijo in dobili boste kontaktne podatke za vašo najbližjo pisarno podjetja GRENKE.

Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Najnovejše novice

16

dec. 2020

Zaželeni: podjetniki s potrebami glede financiranja

  • Nova obljuba podjetja je »Hitro«. Pospešeno. Financiranje.«
  • Rešitve poslovnega najema nudijo prodajalcem in strankam svobodo, ki jo potrebujejo za razvijanje podjetniških idej.

Morda vas bo zanimalo še kaj drugega

GRENKE Slovenija je tukaj za vas, da vam ponudi izkušnje, strokovnost in popolno predanost. Tukaj izveste več – oz. se pogovorite z vami.