Pokličite nas

Obrnite se na nas prek

+386 1 582 62 00

Pon - pet 8:00 -16:00

Poslovni najem s podjetjem GRENKE

Želite takoj uporabljati najnovejšo tehnologijo brez nepotrebnega vezanja kapitala? Rešitev je enostavna: poslovni najem. Hitro, priročno in popolno za vaše edinstvene potrebe.

Naše področje poslovanja za poslovni najem

Ne glede na to, ali ste podjetnik, ki želi najeti opremo in ohraniti svojo likvidnost, ali prodajalec, ki ceni priročno obdelavo in hiter pretok denarja, s podjetjem GRENKE lahko na enostaven način razširitve svoja finančna obzorja. Za začetek zadostuje že neto nabavna cena 500 €.

Poslovni najem, ki je pravi za vas

Neverjetno je, kaj vse lahko najamete: strežnike za IT, blagajniške sisteme za maloprodajo, pohištvo za vašo novo pisarno ali vašo drugo podružnico. Z nami lahko financirate vse to in še več.

Izmed vseh razpoložljivih možnosti, zakaj bi se odločili za poslovni najem pri podjetju GRENKE? Ni pomembno, ali je vaš podjetje medicinska praksa ali SME – na voljo smo vam za osebne storitve. Nudimo nasvet na enakovredni osnovi, privlačne pogoje tudi pri majhnih količinah in hitro ter strokovno obdelavo.

Nič čudnega, da smo zdaj vodilna sila v manjših poslovnim najemih IT-opreme v Evropi. Poleg tega pri nas poleg po meri prilagojenega poslovnega najema dobite tudi primerno podporo.

Naši produkti

Iščete priročen poslovni najem ali nekaj povsem edinstvenega zase? Preberite več o možnostih, ki so na voljo pri podjetju GRENKE.